Media

Aparitii in new media:

http://blog4heaven.blogspot.ro citeaza studiul privind adictiile. Studiul spune ca Meditatia are succes in tratarea adictiilor pentru ca ea creaza in mod natural si fara efort o legatura cu fiinta profunda transcendentala si cu starea de fericire pe care aceasta o aduce inlocuind starea de falsa satisfactie insotita de sute de efecte secundare negative creata de surogate ca fumatul, alcoolul, drogurile si altele. 
http://she-dressed-in-love.blogspot.ro nu se refera direct la MT dar ofera o stire despre Padmasree Warrior, seful tehnologiei si strategiei de la CISCO care ne descrie in detaliu la Wisdom 20  comportamentul pe care ea si l-a construit in viata de zi cu zi pentru a putea iesi rapid din modul de gandire analitic, modul de a face care este in opozitie cu modul de a fi. Ea mediteaza 20 de minute zilnic, in weekend picteaza si face fotografie. Chiar si atunci cand da mesaje pe twitter ea o face ades in haikus ca un mod de se pune pe sine in modul creativ de gandire. Un brand atat de mare cum este  CISCO  nu se poate mentine decat prin inovatie constanta. Meditatia tinde sa devina cel mai important tool de business intr-o lume ghidata tot mai mult de sloganul "creaza sau pieri".
http://casa-deco-brico-gradina.blogspot.ro/ scrie un articol despre Casele Cosmice in Romania in care este referit sistemul Maharishi Vastu.
http://sanatateanaturii.blogspot.ro publica cateva poze cu nuferi din Parcul Circului
http://www.computers-40.ro/  publica un articol despre Nivele Limbajului si citeaza Maharishi Vedic Science despre nivelele limbajului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu