luni, 12 august 2019

Jim Bagnola va fi la conferința-atelier Educație fără stres


Mulțumim lui Jim Bagnola pentru prezența la conferința-atelier Educație fără stres la care va vorbi despre: "Valori prin educație: Integritate, Compasiune, Generozitate", indispensabile pe piața muncii.
Pentru cei care nu îl cunosc, Jim Bagnola este speaker internaţional şi coach executiv, expert în leadership şi dezvoltare emoțională. În ultimi 30 de ani, a educat oameni de pe tot globul despre: Managmentul Stresului, Leadership, Customer Service, Coaching şi schimbare.
În 2011 a publicat cartea: “De profesie OM: Cum să te bucuri de muncă fără stres şi să atingi fericirea personală folosind legătura Minte/Corp/Muncă”. Asociaţia Naţională de Speakeri l-a acreditat pe Jim Bagnola ca unul dintre speakerii de top din America de Nord.
A absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice la Universitatea Akron şi cea de psihologie la Universitatea Santa Monica. Din 1975, este instructor atestat de managment al stresului și coach executiv pentru lideri americani din Fortune 500.
Jim Bagnola este preşedintele Grupului Internaţional de Leadership şi invitat special în cadrul centrului de Management din Denver. Este preşedintele Consiliului Consultativ de Lideri şi este foarte activ în organizaţia studenţilor AIESEC. Face parte din Consiliul de Administraţie al Fundaţiei Olive Branch din Ohio şi este Doctor Honoris Causa al Universității USAMV din Bucureşti.
Jim colaborează cu organizaţii publice şi private precum: Shell, Kroger, Serviciile Secrete SUA, Departamentul Air Force NATO, Marriott Hotels, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEnearney Alstons Ltd., Hella, Ecolab, Castle & Cooke.
Jim Bagnola este un bun prieten al României, unde ține frecvent cursuri.
site-ul MT oficial   https://ro.tm.org/  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu