Promo

Program de responsabilitate sociala: Promoveaza M-T.ro
Dragi prieteni ai Meditatiei Transcendentala va oferim mai jos cateva posibilitati de promovare a site-ului http://ro.tm.org/ 

De ce sa ne ajuti sa promovam acest program?

Pentru ca o proportie egala cu radacina patrata din unu la suta din populatia unei tari care practica Tehnologia Maharishi a Campului Unificat în orice loc din tara este suficienta pentru a trezi din plin constiinta nationala.
Toate calitatile frumoase, evolutive înfloresc spontan în viata individului si a colectivitatii pe masura ce mintea se familiarizeaza cu campul unificat. Acest lucru a fost amplu verificat de cercetari stiintifice extinse în domeniul fiziologiei, psihologiei, sociologiei si ecologiei si demonstrata în vietile a milioane de oameni si îmbunatatirea calitatii vietii natiunilor de pe toate continentele în ultimii 50 de ani. Aceste realizari stau la baza initiativei noastre de a promova amplu acest program.Posteaza poza asta pe site-ul tau!

Site-ul oficial al Asociatiei de Meditatie Transcendentala din Romania

Click pe casuta cu codul pentru a selecta textul si apoi copy (CTRL+C) si paste (CTRL+V) acolo unde vrei sa o postezi in site-ul sau blogul tau.

Click pentru a copia codul HTML pentru blogul sau site-ul tau: